OVER ONS

Wij zijn een kleine familiale kennel gelegen in het hartje van Vlaanderen. Ons eerste peekje hebben we in 1982 gekocht bij Dolf Peerlinck van de toenmalige kennel van “t Ajuinenland“.

In 1983 hadden we ons eerste nestje. Door de problemen die we hadden met dit nestje (een gebrek aan kennis op dat moment), leerden we Greet Rosseau kennen van de toenmalige kennel “of Dyckes “. Aan beiden zouden we onze oprechte dank willen betuigen want zonder hen zouden we niet zijn wat we nu zijn. Van Dolf leerden we de knepen van het fokken en van Greet leerden we showen.In 2002 importeerden we onze eerste Engelse reu van de Ghyllmoire kennel: Ghyllmoire Midnite Express, een rechtstreekse zoon van de beroemde Ghyllmoire Doctor Devious. We kochten in Nederland bij Klerks een prachtig teefje, Klerkshof Country Dona . Sindsdien zijn er nog verschillende importen geweest uit Engeland o.a. ook uit de Renwar kennel.

Al deze mensen zouden we willen danken voor de prachtige peekjes die we bij hun konden hebben. Momenteel mogen en kunnen we zeggen dat we aan de top staan in zowel België als zonder pretentieus te worden in Europa.
Van tijd tot tijd hebben we pupjes uit goed overwogen combinaties met steeds als doel de mooiste hond te fokken (jammer genoeg komen en kunnen er niet uit alle nesten kampioenen voortkomen).

Na een telefoontje is iedereen van harte welkom voor een gezellige babbel over en tussen de hondjes!